Afirmație șocantă a criminalului de la Săpoca: „Am crezut că sparg păpuși”5Foto© libertatea.ro

Afirmație șocantă a criminalului de la Săpoca: „Am crezut că sparg păpuși”

, 8 știri, 9 vizualizări

Potrivit Libertatea, care citează surse apropiate anchetei, Lungu și-a dat seama de ce făcuse abia când a văzut sânge.  „Am crezut că sparg păpuși, iar la ultima am văzut sânge și mi-am dat seama că am ucis oameni”, este declarația halucinantă a bărbatului.

Cinci persoane au murit și opt au fost rănite, după ce un bărbat de 38 de ani, cu sevraj etilic, a atacat cu stativul de la perfuzii pacienții din două saloane ale Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, județul Buzău.

Sindicaliștii de la Spitalul de Neuropsihiatrie și Măsuri pentru Siguranță Săpoca, județul Buzău, au spus că personalul este insuficient și este ”inadmisibil” ca, în weekend, o asistentă, un instructor și o infirmieră să rămână să supravegheze 70 de pacienți cu probleme psihice și în cod penal. Sindicaliștii au afirmat că au avut numeroase discuții pe această temă cu reprezentanții conducerii și au trimis memorii către Ministerul Sănătății, fără a se lua măsuri. ”A trebuit să moară oameni pentru a fi crezuți”, au transmis sindicaliștii.