Aglomerație la ieșirea din țară prin Nădlac II2Foto© romanialibera.ro

Aglomerație la ieșirea din țară prin Nădlac II

, 5 știri, 10 vizualizări

Traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II este foarte intens, duminică, când la ora transmiterii acestei știri se aștepta aproape o oră pentru controlul documentelor la ieșirea din țară, deși numărul arterelor de control a fost dublat.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Matei Filip-Ionuț, a declarat, pentru Agerpres, că în punctul de control situat pe autostrada pan-europeană traficul este foarte intens, motiv pentru care se așteaptă cel puțin 50 de minute, în condițiile în care controlul se face pe șapte artere de ieșire, la autoturisme. În mod obișnuit, controlul se face pe trei-patru artere, iar timpul de așteptare este de 15-20 de minute.

'În condițiile în care este sărbătoare și vremea este foarte bună, mulți români au ales să petrecă duminica la ștranduri din Ungaria, motiv pentru care valorile de trafic sunt ridicate. Recomandăm șoferilor să consulte aplicația online de pe site-ul Poliției de Frontieră care indică timpii de așteptare și punctele prin care se poate ieși din țară fără a se aștepta mult timp pentru control', a declarat reprezentantul Poliției de Frontieră Arad.