Alain Delon: Voi părăsi această lume fără regrete
Foto: www.romaniatv.net

Alain Delon: Voi părăsi această lume fără regrete

12 știri, 43

Publicația franceză Paris Match a scos pe piață, joi, o ediție a sa specială, consacrată celor 60 de ani de carieră ai veteranului actor.

"Viața nu îmi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut tot. Dar, mai ales, urăsc această epocă, mă face să vomit", a explicat actorul în vârstă de 82 de ani, la finalul interviului acordat vedetei TV Valérie Trierweiler, publicat sub titlul "Eu, Delon: interviul vieții sale".

"Există acești oameni pe care îi urăsc. Totul este fals, toată este falsă. Nu mai există respect, nu se mai respectă cuvântul dat. Contează doar banii. Auzi vorbindu-se despre crime pe tot parcursul zilei. Știu că voi părăsi această lume fără regrete", a declarat Alain Delon, care a vorbit în acest interviu despre cariera sa, relațiile dificile cu familia, femeile pe care le-a iubit și prietenii pe care i-a pierdut.

"Aproape toți au murit", a declarat starul clasicului de acum film "Ghepardul".

Întrebat dacă în prezent are o relație sentimentală, actorul a spus că nu "a găsit acea femeie". "Nu spun că nu există candidate. Sunt zece, dar niciuna nu se potrivește celei cu care vreau să îmi sfârșesc viața. (...) Aș putea să mă căsătoresc cu o femeie, dacă ea ar fi gata să mă însoțească până la final", a spus actorul.

Alain Delon a mai spus că filmările pentru "ultimul său lungmetraj", care ar trebui să fie regizat de Patrice Leconte și în care ar trebui să joace a...

    Citește pe mediafax.ro