Dedu, Lecușanu și Licu se luptă azi pentru președinția Federației de Handbal
Foto: www.realitatea.net

Dedu, Lecușanu și Licu se luptă azi pentru președinția Federației de Handbal

10 știri, 13

Astăzi sunt programate alegeri la Federația Română de Handbal, cu trei candidați care se luptă pentru postul de președinte.

Actualului președinte, Alexandru Dedu, i se opun Narcisa Lecușanu și Robert Licu. Cu toții sunt nume importante ale handbalului românesc, având în spate cariere prodigioase pe semicerc, dar din perspectiva managerilor viziunile sunt diferite. De altfel, Narcisa Lecușanu, actual membru în Biroul Executiv al federației internaționale, a lucrat cu Alexandru Dedu vreme de doi ani, dar și-a dat demisia în 2016, considerând că “s-au adunat prea multe”.

Lui Dedu i se reproșează lipsa de transparență, de comunicare, un stil autoritar spre dictatorial de a conduce federația. Daniel Georgescu, actual vicepreședinte și candidat pentru aceeași poziție, susține că Dedu refuză să prezinte public detalii financiare din federație. “Am cerut contractele antrenorilor, contractele de publicitate. Ni s-a spus de fiecare dată că partenerul vrea confidențialitate și nu poate să ni le arate”, a explicat Georgescu pentru prosport.ro.

Dedu și-a pus în cap contracadidații și prin decizia de a origaniza, cu o seară înaintea alegerilor, “Dineul handbalului românesc”. În termeni populari, o masă și un șpriț pentru votanți, care vor fi bine instruiți în legătură cu ce au de făcut azi. În plus, alegătorii ar fi fost sfătuiți să își fotografieze votul din cabină, pentru a dovedi că nu...

    Citește pe adevarul.ro