Alegeri locale 2020. Cum votează persoanele infectate cu coronavirus2Foto© romaniatv.net

Alegeri locale 2020. Cum votează persoanele infectate cu coronavirus

, 5 știri, 23 vizualizări

ALEGERI LOCALE 2020. "Autoritatea Electorală Permanentă informează că, potrivit răspunsului furnizat de Ministerul Sănătății ca urmare a solicitării AEP, actele medicale care trebuie să însoțească cererile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile locale sunt următoarele:

ALEGERI LOCALE 2020. pentru persoanele cu diverse boli sau grade de invaliditate altele decât COVID-19 sunt necesare copii după documente medicale justificative (aceleași documente care au fost prezentate și la scrutinele anterioare)", informează AEP într-un comunicat.

ALEGERI LOCALE 2020. În cazul persoanelor confirmate cu COVID-19, izolate la domiciliu sau într-un alt loc, AEP menționează că este necesară o copie după unul din următoarele documente: biletul de externare din unitatea sanitară, care confirmă diagnosticul și indicația de izolare, decizia de izolare emisă de Direcția de Sănătate Publică sau rezultatul pozitiv al testării COVID-19 RT-PCR, efectuată în ultimele 14 zile.