Alertă în Portul Constanța după acostarea unei nave din China. DSP verifică echipajul, de teama coronavirusului3Foto© romaniatv.net

Alertă în Portul Constanța după acostarea unei nave din China. DSP verifică echipajul, de teama coronavirusului

, 4 știri, 25 vizualizări

O navă care a plecat dintr-un port din China a intrat marți în Portul Constanța, unde membrii echipajului au fost verificați de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP), de teama coronavirusului.

Vasul, sub pavilion Malta, a plecat în 14 decembrie dintr-un port chinezesc și a intrat marți în Portul Sud-Agigea. Întreg echipajul navei a fost verificat de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Constanța, care au declarat că nu au identificat nicio problemă de sănătate.

"O navă a ajuns azi dimineață în port, toată lumea este sănătoasă, nu au nicio problemă. Am fost în control, nu există absolut nimic. Nava a intrat azi dimineață la ora șase. Au fost asistenții din port, care sunt cabinetul port al Direcției, și le-au luat temperatura, i-au verificat și sunt sănătoși. Ei au fost pe mare mult timp. Nu e nicio problemă”, a declarat pentru Mediafax Cristina Schipor, directorul DSP Constanța.