Alexandru Arșinel a fost externat din spital. Primele declarații ale actorului
Foto: a1.ro

Alexandru Arșinel a fost externat din spital. Primele declarații ale actorului

13 știri, 55

Alexandru Arșinel a fost externat din spital, luni 18 decembrie. După intervenția suferită pentru implantarea unui stent, starea de sănătate a acestuia s-a îmbunătățit.

Actorul a făcut astăzi primele declarații, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Spitalul Universitar de Urgență București.

„Am avut noroc de două ori. Odată datorită salvării, iar după aceea cei de aici de la spital. O echipă excelentă. Sunt foarte mulțumit de ceea ce văd aici în spital, mai ales că vin zi de zi, pentru că soția mea se află internată aici de ceva vreme. Nu am decât cuvinte de laudă. Mi-aș dori ca oamenii din țara asta să aibă ocazia de un tratament ca acesta, așa cum am întâlnit aici în spital. Nu îmi rămâne decât să mulțumesc din suflet doamnei directoare, dar și celorlalți medici.

În mod normal pe scenă trebuia să revin aseară, dar nu mi-au dat drumul. Trebuia să cânt un colind internațional. Vreți să vi-l cânt? Am avut onoarea, ca soțul Stelei Popescu, Puiu Maximilian să facă versurile și în limba română„, a spus Alexandru Așinel, care a și interpretat versurile colindului „Ninge iar”, în timpul conferinței de presă.

    Citește pe libertatea.ro