Alexandru Cumpănașu nu a făcut facultate, dar susține că are studii superioare: Sunt atâți proști cu diplomă28Foto1Video© realitatea.net

Alexandru Cumpănașu nu a făcut facultate, dar susține că are studii superioare: Sunt atâți proști cu diplomă

, 71 știri, 32 vizualizări

Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale, a devenit masterand la o universitatea din Elveția fără să fi terminat o facultate, potrivit CV-ului său, prezentat de Main News. Cumpănașu a reacționat la această informație intrând în direct la Realitatea TV spunând că ”din punctul meu de vedere, da, am studii superioare si cu mult superioare celor pe care unii dintre ei se laudă că le-au facut la Spiru Haret”.

Din CV-ul prezentat în spațiul public reiese că din noiembrie 2016 este student la master în Elveția, iar Cumpănașu a spus că să este vorba de Academia Regală pentru Managementul Afacerilor și că ”nu este o diplomă de licență oarecare, pe care o fac toți prostii în România, la toate universitățile de doi lei”.

”Nu este o diplomă de licență oarecare, pe care o fac toți prostii în România, la toate universitățile de doi lei. Foarte mulți dintre cei care au terminat la Spiru Haret în România sunt niște proști cu diplomă. Avem atâția proști cu diplomă în administrația publică și în România… Eu cred că un om care își termină un executive master are o pregătire mai bună, în afară, decât unul care vine și spune săru’mâna pe la decani și bagă șpagă la profesori.