Alina Bica, audiată în Comisia SRI
Foto: www.romaniatv.net

Alina Bica, audiată în Comisia SRI

17 știri, 38

Comisia SRI o va audia, joi, pe fosta șefă DIICOT, Alina Bica, în contextul în care acest for a demarat o serie de audieri ale unor persoane indicate de fostul angajat SRI, Daniel Dragomir, despre care susține că ar putea proba acuzațiile pe care le-a făcut public.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a prezentat, în septembrie, Comisiei parlamentare de control al SRI o listă cu 65 de persoane care ar trebuie audiate în comisie și care ar putea să-i probeze afirmațiile, pe listă fiind politicieni, ziariști, oameni de afaceri și cadre ale SRI.

”În susținerea afirmațiilor sale, domul Dragomir a lăsat la comisie o listă de 65 de persoane, însemnând ofițeri activi SRI, ofițeri inactivi ai Serviciului, persoane din media, din mediul politic și din cel economic, persoane pe care domnia sa le indică să le invităm la comisia SRI și să punem întrebări pentru a proba lucruri pe care domnul Dragomir le spune”, a declarat Manda.

Dragomir a fost audiat de două ori de către Comisia SRI.

„Au continuat discuțiile pe tema abordată anterior, pe ceea ce am numit culoare media, al doilea subiect - culoarele justiției - am prezentat elementele pe care le cunosc, am pus la dispoziția comisiei documente și se va stabili un calendar, probabil în cursul săptămânii viitoare va fi o nouă audiere. Am prezentat documente care să îmi susțină declarațiile.

Data trecută am prezentat o listă de 65 de persoane...

    Citește pe cotidianul.ro