Ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley: Administratia Trump va emite luni noi sanctiuni contra Rusiei
Foto: www.rfi.ro

Ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley: Administratia Trump va emite luni noi sanctiuni contra Rusiei

5 știri, 23

Administratia Trump va emite luni noi sanctiuni contra Rusiei, conform ambasadorului SUA la ONU, Nikki Haley, scrie Politico.

"Veti vedea ca vor aparea noi sanctiuni contra Rusiei”, a declarat ea intr-un interviu la emisiunea „Face the Nation” de la CBS, transmite News.ro.

Secretarul Trezoreriei, Steven Mnuchin „va anunta aceste sanctiuni luni, daca nu a facut-o deja si vor fi valabile pentru toate companiile care au tranzactionat echipamente care au avut legatura cu Assad si folosirea armelor chimice”, a explicat Haley.

„Cred ca toata lumea o sa fie afectata. Cred ca toata lumea stie ca am transmis un mesaj puternic si speranta este ca vor asculta”, a declarat ea.

„Am vrut ca prietenii lor, Iran si Rusia, sa afle ca suntem seriosi si ca vor simti si ei durerea. Scopul nostru a fost sa transmitem un mesaj puternic catre Assad si prietenii sai si sa aratam ca nu vom sta sa ne uitam cum continua sa foloseasca arme chimice asupra propriului popor”, a afirmat Haley in legatura cu raidurile aeriene coordonate de SUA, Marea Britanie si Franta.

    Citește pe bzi.ro