Amendat de autoritățile locale pentru că a participat la protestul #șîeu7Foto1Video© cotidianul.ro

Amendat de autoritățile locale pentru că a participat la protestul #șîeu

, 11 știri, 73 vizualizări

Wilhelm Brosser, baschetbalist legitimat la CSU Sibiu, a fost amendat vineri, pentru că a participat la protestul #șîeu, inițiat de omul de afaceri Ștefan Mandachi.

Aflat în trafic, Brosser a fost sancționat de polițiștii din Sibiu, pentru că a staționat timp de 15 minute la mai puțin de 25 de metri de o trecere de pietoni, informează cotidianul Turnul Sfatului. Brosser a oferit o declarație, pentru sursa citată: „Am protestat pașnic, nu am înjurat, nu am instigat, toată lumea din jur protesta împreună cu noi, nu a fost niciun fel de problemă. Până a venit un echipaj de poliție, care nici măcar nu s-a legitimat, iar ei ne-au spus că trebuie să mergem cu ei la secție.”

Ulterior, Ispectoratul de Poliție al Județului Sibiu a explicat situația lui Brosser: „Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani, domiciliați în București, Avrig și Bungard au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare a 435 de lei și două puncte de penalizare fiecare după ce, la orele 15:20 și 15:25, au oprit voluntar autovehiculele pe partea carosabilă în intersecția sens giratoriu Mihai Viteazul cu Nicolae Iorga.”