Ana Birchall a discutat cu secretarul american al Energiei despre asigurarea unui climat investițional transparent2Foto© bzi.ro

Ana Birchall a discutat cu secretarul american al Energiei despre asigurarea unui climat investițional transparent

, 5 știri, 7 vizualizări

Vicepremierul Ana Birchall a avut astazi o intalnire cu secretarul Energiei al SUA, Rick Perry, mentionand ca discutiile s-au axat pe aspecte privind securitatea energetica regionala.

"Am avut o intrevedere bilaterala excelenta cu Rick Perry, Secretarul Energiei al SUA, in Bruxelles. Am discutat despre cooperarea in domeniul energiei, valorificarea resurselor energetice de la Marea Neagra, aspecte privind securitatea energetica regionala si dezvoltarea proiectelor de transport si interconectivitate, cu accent pe proiectul BRUA (coridorul Bulgaria-Romania-Ungaria-Austria).

Totodata, am reiterat angajamentul ferm al Guvernului Romaniei pentru asigurarea unui climat investitional transparent si atractiv pentru companiile care investesc in domeniul energetic, prin proiecte de diversificare a surselor si rutelor de transport al energie", a scris Ana Birchall pe pagina sa de Facebook.