Mihai Stoica, atacat dur: ”Oameni penibili și duplicitari”
Foto: www.antena3.ro

Mihai Stoica, atacat dur: ”Oameni penibili și duplicitari”

6 știri, 32

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Meme Stoica: ”Penibil și duplicitar”. Impresarul Anamaria Prodan a sărit la gâtul lui Mihai Stoica.

S-a rupt lanțul de iubire între Anamaria Prodan și Mihai Stoica. Impresarul n-a mai rezistat după ultimele acuzații lansate de oficialul fără drept de semnătură.

”Ce oameni penibili și duplicitari! Răul echipei… Bălan a făcut rău echipei… Când nu te ridici la nivelul acestor jucători și nu reprezinți nimic este firesc să ai frustrări.

Baftă Steaua! Good luck Golofca și Alibec! Sunteți foarte buni, iar eu am încredere oarbă în voi”, a scris Ana Maria Prodan, pe contul său de Facebook.

Mesajul Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Meme Stoica. Acesta i-a atacat jucătorii

Anamaria Prodan s-a implicat în transferurile jucătorilor Denis Alibec și Cătălin Golofca. Oamenii pe care Mihai Stoica tocmai a „îndrăznit” să-i critice.

”Sunt jucători care la Steaua nu suportă presiunea, așa este, dar noi nu avem de unde să știm asta înainte. Bălan (n.r. – cel căruia Dică i-a cerut detalii despre jucător) nu i-a făcut rău băiatului, dar ne-a făcut rău nouă! Bălan știa că lui Golofca îi place viața”, a spus MM Stoica, referitor la transferul lui Golofca.

Anamaria Prodan a uitat că, pe vremuri, soțul său, Laurențiu Reghecampf, era foarte tandru cu „duplicitarul” Mihai Stoica.

Mihai Stoica, pe vremea când nu era „duplicitar” pentru Anamaria Prodan...

    Citește pe libertatea.ro