Anchetă la o școală, după ce o profesoară de limba română a reclamat că a fost lovită și sechestrată3Foto1Video© cancan.ro

Anchetă la o școală, după ce o profesoară de limba română a reclamat că a fost lovită și sechestrată

, 7 știri, 20 vizualizări

Procurorii din Târgu-Jiu au început o anchetă, după ce o profesoară de limba română de la o școală gimnazială din oraș a reclamat că a fost lovită, sechestrată și apoi șantajată de directoarea adjunctă a unității. Dascălul a depus o plângere și împotriva inspectorului școlar general.

“Incidentul cu lovirea și sechestrarea a avut loc pe 14 februarie. A fost un control de rutină al Inspectoratului, eram eu, domnul inspector și ambele doamne director, în care doamna director adjunct încerca să mă acuze de ceva, dar a zis că o să-i spună domnului inspector în lipsa mea. Și atunci am zis că dacă există vreo nemulțumire, haideți să aud și eu care este.

Atunci mi-am exprimat părerea față de doamna director adjunct, Daniela Morie, că are un comportament abuziv față de noi, că ne înjură, și nu doar pe mine. Și pe celelalte colege. De aici a pornit tot scandalul. Mie mi s-a cerut un proces verbal de la o ședință cu părinții”, a povestit pentru MEDIAFAX, Felicia Boceanu, profesoara de limba română.