Anchetă la spitalul din Petroșani, după ce o femeie internată a fost depistată cu noul coronavirus3Foto© bzi.ro

Anchetă la spitalul din Petroșani, după ce o femeie internată a fost depistată cu noul coronavirus

, 6 știri, 31 vizualizări

O anchetă epidemiologică a fost demarata la Spitalul din Petroșani, după ce o pacientă care a fost internată aici a fost confirmată, marți seara, cu noul virus Covid-19. Oamenii legii încearcă să descopere cu câte persoane a intrat femeia în contact.

Conform oamenilor legii din județul Hunedoara, pacienta era izolată la domiciliu, dar a plecat din locuința la Spitalul din Petroșani pentru că prezența dureri lombare și a fost internată. Toți oamenii care au stat cu ea în salon sunt în acest moment izolați.

„142 de persoane sunt în izolare în județ. La Spitalul din Petroșani a început ancheta epidemiologică să se vadă când s-a dus femeia la consult, cu ce medici a luat legătura. Apoi se va lua o decizie. Spitalul Petroșani este în carantină, oricum. Medicii nu sunt în izolare, vom vedea ce măsuri a luat DSP de aseară (marți seară-n.r.) și până acum. Pacienții care au stat în spital cu doamna confirmată cu noul coronavirus sunt în spital, în izolare, iar cei care trebuiau externați nu li s-a făcut externarea.