Andra se implică în lupta împotriva coronavirusului: suma impresionantă donată de artistă Spitalului Matei Balș4Foto© romaniatv.net

Andra se implică în lupta împotriva coronavirusului: suma impresionantă donată de artistă Spitalului Matei Balș

, 4 știri, 58 vizualizări

Suma, una impresionant de mare pentru un artist român, va ajunge mâine, în contul fundației principalului spital românesc din lupta împotriva virusului COVID-19. Donația vine în contextual în care medicii se plâng de lipsurile cu care se confruntă la locul de muncă în ciuda celor susținute de autorități.

”Siguranța este pe primul lor. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efortcolosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri.

Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor ce fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător. Am văzut câteva postări ale cadrelor medicale ce se află în prima linie de luptă, m-au emoționat. Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă, că așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești.