Andreea Bălan, în lacrimi la „Te cunosc de undeva!”. Gestul făcut de Emilia Popescu3Foto© a1.ro

Andreea Bălan, în lacrimi la „Te cunosc de undeva!”. Gestul făcut de Emilia Popescu

, 4 știri, 25 vizualizări

Marea finală Te cunosc de undeva! își va desemna câștigătorul, sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o gală spectaculoasă și emoționantă deopotrivă. După 14 săptămâni de show și câteva luni bune de filmări și antrenamente, cei unsprezece concurenți ai celui de-al 16-lea sezon al transformărilor povestesc ce a însemnat pentru ei experiența Te cunosc de undeva!

și le aduc celor de acasă un ultim spectacol al transformărilor. „Bătălia” decisivă se va da între Radu ȘtefanȘtefanȘtefan Bănică, Liviu și Andrei, Adriana și Romică, Ana și Raluka și Pepe, în vreme ce colegele lor, Mirela Vaida, Emilia Popescu și Cristina Vasiu vor susține momente în afara concursului și apoi le vor acorda puncte finaliștilor.

Chiar dacă nu a reușit să se califice în lupta pentru marele premiu al acestei finale, actrița Emilia Popescu a făcut de fiecare dată spectacol și a bifat mai multe premiere pe scena tranforming show-ului. Se va întâmpla și în marea finală, difuzată sâmbăta aceasta, când Emilia va aduce la Te cunosc de undeva! un monolog extraordinar de sensibil.