Andreea Bălan, momente grele după separarea de George Burcea! Cântăreața a recunoscut că nu este ușor, dar are cine să o aline7Foto1Video© romaniatv.net

Andreea Bălan, momente grele după separarea de George Burcea! Cântăreața a recunoscut că nu este ușor, dar are cine să o aline

, 10 știri, 88 vizualizări

Andreea Antonescu a ținut să facă dezvăluiri imediat după ce a ajuns în Ferma, explicând situația lui George Burcea și a Andreei Bălan, din punctul ei de vedere.

"Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui.

Mi-am dat seama că oamenii nu s-au bucurat că am venit acolo. Nu prea s-a bucurat nimeni că am venit eu și nu-mi dau seama de ce. Am intrat plină de zâmbet, pentru că eu chiar mi-am dorit să fiu acolo și apoi s-a văzut clar că mi s-a șters puțin zâmbetul", a declarat Andreea Antonescu.