Andreea Bănică nu și-a schimbat numele de familie nici după 10 ani4Foto© bzi.ro

Andreea Bănică nu și-a schimbat numele de familie nici după 10 ani

, 4 știri, 24 vizualizări

Andreea Banica si Lucian Mitrea sunt impreuna de aproape 25 de ani si au impreuna doi copii frumosi, o fetita si un baiat. Cei doi sunt sot si sotie cu acte in regula, insa putini stiu ca vedeta nu si-a schimbat numele de familie dupa casatorie. Cantareata a preferat sa isi pastreze numele de domnisoara, iar motivul este de inteles, multe vedete sunt in situatia ei.

„Chiar daca m-am maritat, tot Andreea Banica sunt. N-a vrut sa ma ia cu nume, mi-a zis ca ma ia cum m-a gasit. Eu am vrut sa-i iau numele, dar trebuia sa-l cheme si pe el Banica si nu era cazul. Oricum, copiii nostri sunt si Mitrea si Banica, au o gramada de nume. Asta e, eu sunt cauza, recunosc, dar ma simt bine”, a spus cantareata pentru Libertatea.ro. Singurul lucru neplacut in toata situatia asta este atunci cand trebuie sa iasa din tara cu copii. „In acte sunt la fel: Andreea Banica. Asta e, si cand plecam din tara trebuie sa facem procura pentru copii”, a mai povestit Andreea.

Andreea Banica “a scos de la naftalina” o poza dintr-una din vacantele exotice in care a fost anul trecut. Fotografia incendiara in care ea sta aplecata peste o balustrada, in timp ce poarta un costum de baie minuscul, a fost insotita de decrierea: “Lasati marea sa va faca liberi".