Andrei Cristea și-a prelungit contractul cu CSM Poli Iași până în 2019
Foto: jurnalul.ro

Andrei Cristea și-a prelungit contractul cu CSM Poli Iași până în 2019

8 știri, 7

Andrei Cristea mai stă doi ani la Poli Iași. ”Sunt sigur că vor urma momente frumoase!”, a declarat antacantul de 32 de ani.

Conform anunțului făcut, sâmbătă, de gruparea din Copou pe site-ul oficial, Andrei Cristea și-a prelungit cu doi ani contractul cu echipa de fotbal CSM Poli Iași, până în 2019.

„Am ales Iașiul cu sufletul. Mă bucur că m-am întors acasă. Este un proiect nou in care eu cred și sper ca toată lumea să fie lângă noi și să ne susțină”, a declarat Andrei Cristea imediat după semnarea contractului.

Atacantul a adăugat: „Sunt sigur că vor urma momente foarte frumoase. Sunt convins că proiectul început de Clubul Politehnica Iași, cu sprijinul Primăriei Iași, în colaborare cu Fotbal Hebdo, va avea succes”.

Andrei Cristea mai stă doi ani la Poli Iași. E golgheterul echipei

În final, Andrei Cristea a spus, citat de Agerpres: ”Îi îndemn pe suporteri să aibă încredere, răbdare și să ne susțină în acest proiect important pentru oraș”.

Andrei Cristea a fost golgheterul echipei Poli Iași în sezonul recent încheiat, cu 13 goluri reușite în toate competițiile.

    Citește pe libertatea.ro