Andrei Ivan a părăsit CSU Craiova. Oltenii au luat o „căruță” de bani pe atacant
Foto: www.romaniatv.net

Andrei Ivan a părăsit CSU Craiova. Oltenii au luat o „căruță” de bani pe atacant

16 știri, 27

Andrei Ivan a părăsit CSU Craiova. Oltenii au luat o „căruță” de bani pe atacantul de 20 de ani.

Andrei Ivan pleacă de la CS Universitatea Craiova în Rusia, la formația de primă ligă FC Krasnodar. Conform Digi Sport, gruparea rusă va oferi clubului CSU Craiova trei milioane de euro în schimbul atacantului de 20 de ani .

Mai mult, în funcție de performanțele lui Andrei Ivan, CS Universitatea Craiova ar mai putea să primească încă un milion de euro.

Contractul semnat de Andrei Ivan cu FC Krasnodar se întinde pe durata următoarelor cinci sezoane.

Andrei Ivan a debutat cu stângul în noua stagiune, el fiind fluierat de spectatori, în timpul meciului cu CSM Poli Iași, 2-0 pentru olteni.

„Am fost puțin nervos că antrenoul nu m-a lăsat până la sfârșit pe teren, ca să dau gol. Trebuie să mă controlez, sper să nu se mai întâmple. Reacția publicului mă motivează pentru următoarele meciuri”, a declarat, după acel joc, Andrei Ivan.

Andrei Ivan a părăsit CSU Craiova. Cu trei zile înainte, vorbea de meciul cu AC Milan

Atacantul a adăugat: „Am făcut niște greșeli, sper ca la următoarele meciuri să joc mult mai bine. Sunt foarte bucuros că jucăm cu AC Milan. O să vedem la ce nivel suntem”.

În turul III preliminar din Liga Europa, CS Universitatea Craiova va întâlni în dublă manșă puternica echipă italiană AC Milan.

    Citește pe libertatea.ro