Andrei Voicu, spectacol inedit de hipnoză adresat lui Mihai Bendeac! Juratul a încercat să profite de o brunetă superbă aflată în transă!4Foto© a1.ro

Andrei Voicu, spectacol inedit de hipnoză adresat lui Mihai Bendeac! Juratul a încercat să profite de o brunetă superbă aflată în transă!

, 6 știri, 28 vizualizări

A fost nevoie doar ca juratul să îi audă vocea pentru a-și dea seama de ce urmează și să exclame: „Nu, nu, nu! Nu-mi faceți asta!", având în minte doar ce i-a fost pregătit la finala iUmor din sezonul 2, atunci când juratul a cerut-o în căsătorie pe Alina Eremia.

Geani, o femeie venită la iUmor special pentru a duce numărul de hipnoză la bun sfârșit, are misiunea de a-i fi asistentă lui Mihai Bendeac. Deși numărul îl avea în centrul atenției pe Bendeac, Delia nu s-a putut abține să nu se lege de atitudinea pe care colegul ei o are cu privire la femeia de pe scenă: „Mihai nu e capabil să dea comenzi! Se bate cu pumnii în piept și e praf! Și el e hipnotizat, cred. E o hipnoză prin empatie".

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opțiunea prin „Thumbs Up" pentru „DA" și „Thumbs Down" pentru „NU", iar cei care obțin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votați de către telespectatori cu ajutorul aplicației gratuite „iUmor", creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediției respective și terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câștigătorul fiecărei ediții, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicația "iUmor", va fi anunțat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.