Angajările în funcții publice la nivelul Cancelariei, oprite2Foto© cotidianul.ro

Angajările în funcții publice la nivelul Cancelariei, oprite

, 9 știri, 11 vizualizări

”Vreau să facem împreună o #CancelarieTIP la Guvernul României. Alături de Premierul Ludovic OrbanOrbanOrban, îmi doresc să facem la Cancelaria Prim-ministrului un aparat de lucru suplu și eficient, bazat pe trei principii fundamentale pentru o bună guvernare liberală: Transparență, Integritate și Profesionalism (TIP)”, a scris, miercuri, pe Facebook, Ionel Dancă.

Acesta explică faptul că Transparența se va manifesta prin comunicare permanentă.

”Transparența – Voi folosi orice prilej și voi comunica ori de câte ori va fi nevoie tot ceea ce facem la Cancelaria Prim-ministrului Ludovic Orban, începând cu agenda de lucru zilnică a Prim-ministrului, programul întâlnirilor de la Cancelarie și proiectele aflate în lucru la nivelul Cancelariei.

Integritatea – Respectarea regimului incompatibilităților și al conflictelor de interese este o condiție obligatorie pentru orice demnitar și funcționar angajat în cadrul aparatului de lucru al Prim-ministrului și nu va fi tolerată nicio o abatere de la această normă legală iar orice încălcare a acestui regim va duce la demiterea imediată a celor aflați în această situație.