Angajații ADP din Sectorul 1 luau spor de antenă deși nu există niciun pericol de radiații în zona sediului instituției© money.ro

Angajații ADP din Sectorul 1 luau spor de antenă deși nu există niciun pericol de radiații în zona sediului instituției

, 6 știri, 32 vizualizări

Primarul Sectorului 1 - Clotilde Armand a analizat sporul de „antenă” acordat de fosta administrație și a decis să nu mai fie luat de cei aproximativ 100 de angajați de la ADP. Potrivit unor măsurători, nivelul radiațiilor de la antene este de 1.379 de ori mai mici decât nivelul de referință.   Cum de vaccinul AstraZeneca a fost declarat sigur: Trombozele apar și la oameni nevaccinați!

„Angajații de la Administrația Domeniului Public Sector 1 (aproximativ 100 de persoane) primesc un așa numit spor de antenă, de 15% din salariu, deoarece sediul ADP Sector 1 se află la câteva sute de metri de Casa Presei. Acest spor de antenă a fost stabilit de fosta administrație în baza unei expertize realizată de o firmă privată iar de atunci și până acum nu a mai fost reactualizată.

Este în vigoare din 2016. Când am spus că în sediul ADP S1 vrem să facem o școală au protestat liderii de sindicat și angajații ADP S1 că „nu se poate așa ceva”, că „există radiații de antenă” și ei nu pleacă din sediu. Prin urmare, am solicitat către Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) reactualizarea datelor. Și ce credeți?