Angela Merkel, despre starea ei de sănătate după ce a filmată tremurând6Foto2Video© libertatea.ro

Angela Merkel, despre starea ei de sănătate după ce a filmată tremurând

, 10 știri, 24 vizualizări

Angela Merkel a declarat, sâmbătă, că se simte bine, la două zile după ce a fost văzută tremurând la un eveniment public, pentru a doua oară în ultima lună. "Sunt sigură că, la fel cum a apărut aceasta reacție, așa va și dispărea", a afirmat cancelarul german în cadrul unei conferințe de presă în marja summitului G20 de la Osaka (Japonia), potrivit Agerpres.

Angela Merkel, în vârsta de 64 de ani, a fost întrebată de jurnaliști dacă ar putea explica accesele sale de tremurat și dacă a consultat un medic în această problemă. "Nu am nimic special de declarat. Mă simt bine", a răspuns Merkel. Imaginile cu Angela Merkel tremurând au făcut înconjurul lumii, stârnind îngrijorarea că liderul german nu se simte deloc bine.

Cancelarul a fost văzut tremurând, joi, în timpul unei ceremonii desfășurate la reședința oficială a președintelui Frank-Walter Steinmeier, în timpul depunerii jurământului de noul ministru al justiției, Christine. Ea a avut atunci un acces de tremur de circa două minute, timp în care nu înceta să-și încrucișeze brațele.