Angelina Jolie riscă să piardă custodia copiilor
Foto: www.puterea.ro

Angelina Jolie riscă să piardă custodia copiilor

7 știri, 59

Angelina Jolie a fost somată de instanță să-l lase pe Brad Pitt să-i vadă pe copii, în caz contrar riscă să piardă custodia fizică a acestora, scrie TMZ.

Brad Pitt și Angelina Jolie sunt în plin proces de divorț, după ce s-au despărțit în 2016, iar avocatul care se ocupă de cazul lor i-a cerut actriței să-l lase pe fostul ei soț să petreacă mai mult timp cu cei șase copii. În caz contrar riscă să îi fie luată custodia fizică, deși unul dintre motivele despărții celor doi ar fi problemele cu alcoolul ale lui Brad Pitt și comportamentul violent față de copii.

În primele șase luni după despărțire Angelina i-a ținut pe copii departe de soțul ei, dar după ce Pitt a început să facă terapie lucrurile par să se fi soluționat și starul hollywoodian a fost văzut vizitându-și copiii la domiciliul viitoarei foste soții de mai multe ori.

Potrivit unor documente depuse recent în instanță, judecătorul care se ocupă de divorțul celor doi consideră că Brad Pitt ar trebui să aibă un acces mai mare la copii, fiind “primordial ca fiecare dintre cei șase copii ai cuplului să aibă o relație sănătoasă și profundă cu mama și tatăl lui”.

Judecătorul a propus mai multe măsuri, printre care dreptul de vizită prelungit pentru actor în perioada vacanței de vară, dreptul copiilor la convorbiri telefonice cu acesta ori de câte ori doresc și interdicția impusă Angelinei de a verifica mesajele pe care Brad ...

    Citește pe libertatea.ro