ANM: Avertizare de ploi și vânt în două județe și cod galben de ceață în Constanța și alte 5 județe
Foto: a1.ro

ANM: Avertizare de ploi și vânt în două județe și cod galben de ceață în Constanța și alte 5 județe

24 știri, 61

Cod galben de ceață în Vaslui și alte 5 județe din Moldova și Dobrogea. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în dimineața zilei de luni, 12 martie, atenționări nowcasting cod galben de ceață, valabile în șase județe din Moldova și Dobrogea, respectiv ploi și vânt puternic în județele Caraș-Severin și Timiș.

Astfel, până la ora 8:00, în localități din județele Vaslui, Bacău (zona joasă), Vrancea (zona joasă), Galați și zona de litoral a județelor Constanța și Tulcea se va semnala ceață, fenomen care determină scăderea vizibilității, local, sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri, potrivit meteorologilor.

De asemenea, până la ora 9:00, în județele Caraș-Severin și Timiș se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge local 55 -65 km/h, iar ca fenomene asociate sunt prognozate ploi, care pot avea și caracter de aversă, potrivit meteorologilor.

Iată cum va fi vremea la începutul săptămânii. Temperaturile o iau razna.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.

Ce s-a întâmplat azi, 12 martie. Ziua în care s-au răsculat țăranii în Muntenia și Oltenia

Horoscop, luni, 12 martie 2018. Balanțele au o povară grea, relația cu familia. Își asumă responsabilități care nu le aparțin

Români de care suntem mândri: Marin Preda

CITEȘTE ȘI… VIDEO. Cicică din Solonț și-a făcut B...

    Citește pe libertatea.ro


    Medeea Marinescu, 6 luni
    Medeea Marinescu: “Copiii sunt oaza mea de fericire!” Fiul cel mare al actriței e fan F...


    Tendințe