Antoine Griezmann si-a anuntat plecarea de la Atletico Madrid© onlinesport.ro

Antoine Griezmann si-a anuntat plecarea de la Atletico Madrid

, 9 știri, 11 vizualizări

Internaționalul francez Antoine Griezmann și-a anunțat plecarea de la Atletico Madrid, echipă la care a evoluat în ultimii cinci ani, deschizând astfel calea către un transfer la FC Barcelona, pe care l-a refuzat în vara trecută, informează AFP.

'Au fost cinci ani incredibili. Vă mulțumesc tuturor, veți rămâne pentru totdeauna în inima mea', a spus atacantul în vârstă de 28 ani, într-o înregistrare video postată pe contul de Twitter al clubului spaniol. 'După ce am discutat cu Cholo (antrenorul Diego Simeone), cu Miguel Angel (Gil, acționarul principal) și cu angajații clubului, am decis să plec, pentru a vedea alte lucruri și a înfrunta alte provocări. Este o decizie dificilă, dar este ceea ce am nevoie și vreau să vă mulțumesc pentru toată afecțiunea pe care mi-ați arătat-o în ultimii cinci ani', a adăugat jucătorul.

'Antoine Griezmann a comunicat clubului că nu va mai îmbrăcat tricoul roșu și alb în sezonul următor', a indicat, totodată, gruparea madrilenă. Campionul mondial francez nu a precizat, deocamdată, care va fi viitoarea sa destinație, după ce anul trecut a fost la un pas de a o părăsi pe Atletico pentru FC Barcelona, dar a decis să rămână în cele din urmă. El și-a anunțat atunci decizia tot printr-o postare video, care a generat polemici înaintea Cupei Mondiale din Rusia.