Antrenorul lui Halep, prima reactie dupa momentul de maxima tensiune de la Miami: Simona nu m-a chemat acolo sa fiu sluga!6Foto© sport.ro

Antrenorul lui Halep, prima reactie dupa momentul de maxima tensiune de la Miami: Simona nu m-a chemat acolo sa fiu sluga!

, 19 știri, 22 vizualizări

"Simona nu m-a chemat acolo să fiu 'slugă', cum s-a scris, ci ca pe o persoană pe care o respectă. Nu a fost efectiv nicio problemă între mine și ea la acel moment.

În momentul în care ea alege niște oameni cu care să lucreze, se poartă frumos cu ei. În același timp, îți și cere să fii 100% implicat acolo. Până la urmă, dacă stai să te gândești, ea e cea care aleargă prin soare și cea care suportă multe lucruri. Dar întotdeauna este acolo pentru tine. Dacă ai nevoie de ceva, vorbești cu ea. Chiar dacă îi necesită timp sau energie, ea încearcă să facă lucrurile alea ca să te simți tu bine. Ca atare, dacă ți-a cerut ceva sau dacă s-a supărat, nu o face să te jignească pe tine.

Nu e nimic exagerat în ceea ce-ți cere. Când vrei să lucrezi cu un profesionist care dă tot, nu te poți duce acolo cu jumătate de inimă și să ai așteptări să faci doar ce vrei tu. Asta este viața", a spus Daniel Dobre, într-un interviu pentru site-ul treizecizero.ro.