Apelul și cererea de suspendare a sancțiunii Universității Craiova, respinse de UEFA2Foto© bzi.ro

Apelul și cererea de suspendare a sancțiunii Universității Craiova, respinse de UEFA

, 4 știri, 30 vizualizări

Atât apelul, cât și decizia de suspendare a executării sancțiunii dictate împotriva echipei de fotbal Universitatea Craiova de a juca fără spectatori următoarele trei meciuri europene au fost respinse de către Comisia de Apel a UEFA, a anunțat, miercuri, clubul din Bănie pe pagina sa de Facebook.

Clubul precizează că ''toți cei care și-au achiziționat pachete de bilete pentru meciurile cu AEK Atena și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe vor primi banii înapoi integral și, în plus, vor avea biletul gratuit la meciul cu Sepsi. Returnarea banilor se poate face oricând în următoarele 30 de zile la magazinele oficiale ale Științei, precum și la casele de bilete în cadrul programului zilnic. Cei care au achiziționat bilete doar la meciul cu AEK Atena vor primi, de asemenea, banii înapoi''.

Clubul Universitatea Craiova a fost sancționat luni să dispute trei meciuri cu porțile închise în cupele europene, luni, de către Comisia de Disciplină a UEFA, în urma incidentelor de la partida cu Honved Budapesta, sancțiunea pentru al treilea meci urmând să fie efectuată doar în cazul unei recidive într-o perioadă de probațiune de doi ani. Clubul a fost amendat și cu suma de 60.000 euro.