Aplicația de transport alternativ Clever anunță că a primit aviz tehnic definitiv de funcționare de la Ministerul Comunicațiilor3Foto© stirileprotv.ro

Aplicația de transport alternativ Clever anunță că a primit aviz tehnic definitiv de funcționare de la Ministerul Comunicațiilor

, 8 știri, 8 vizualizări

Clever a obținut aviz tehnic definitiv ca operator al platformei digitale de transport alternativ de la Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, în baza Ordonanței de Urgență nr. 49/2019 privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și conducător auto, potrivit unui comunicat al companiei, remis, marți, AGERPRES.

Aplicația are 1,5 milioane de clienți.

"Primirea avizului tehnic definitiv este un pas important și apreciem rapiditatea cu care Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale a acordat avizele, într-un termen mai scurt decât termenul limită prevăzut de lege.

Astfel, ne putem concentra în perioada următoare pe sprijinirea companiilor și șoferilor de transport alternativ care trebuie să parcurgă, la rândul lor, procesul de autorizare.