Arbitraj VIDEO în Liga 1. Burleanu: Intervenția va fi limitată
Foto: www.dcnews.ro

Arbitraj VIDEO în Liga 1. Burleanu: Intervenția va fi limitată

6 știri, 16

"Nu a existat nicio discuție între FRF și LPF pe tema arbitrajului video. Cu toate acestea, CCA a fost împuternicită de mine în urmă cu 4-5 luni să facă o analiză a tuturor softurilor pe care le avem în momentul de față la nivel internațional, dar și să intre în dialog cu omologii de la celelalte federații care au implementat acest sistem de arbitraj video. Pentru că dorim să analizăm toate avantajele și dezavantajele.

Este însă o decizie pe care LPF trebuie să o ia, în primul rând pentru că sunt niște costuri de tehnologie și de personal. Un alt aspect pe care trebuie să îl avem în vedere este că niciodată nu o să fim de acord să avem doar anumite meciuri monitorizate, pentru că trebuie să oferim aceleași reguli tuturor participanților. Sincer, nu sunt foarte încrezător că nu vom mai avea probleme de arbitraj după implementarea arbitrajului video.

Iar cei care susțin că nu vor mai fi probleme se înșală. Asta pentru că intervenția arbitrilor din fața monitoarelor va fi una limitată. Prin urmare tot decizia unei ființe umane va fi decisivă", a spus președintele.

    Citește pe dcnews.ro