Arnold Schwarzenegger l-a atacat dur pe Trump după summitul de la Helsinki: Ai stat acolo ca un biet molâu
Foto: www.romaniatv.net

Arnold Schwarzenegger l-a atacat dur pe Trump după summitul de la Helsinki: Ai stat acolo ca un biet molâu

7 știri, 165

Arnold Schwarzenegger l-a atacat dur pe Trump după summitul de la Helsinki spunând că s-a umilit în fața lui Vladimir Putin și numindu-l ”molâu” și ”sclav”. Fostul guvernator de California și-a transmis mesajul într-o postare pe Twitter.

Celebrul actor din Terminator l-a atacat dur luni pe președintele american Donald Trump după întâlnirea acestuia cu Vladimir Putin. ”Ai stat acolo ca un biet molâu fără coloană vertebrală, ca un biet sclav care făcea vânt cu evantaiul. Mă întrebam când aveai de gând să-i ceri un autograf sau să faci cu el un selfie, sau ceva de felul acesta”, a transmis Schwarzenegger.

În înregistrarea sa video de 45 de secunde, Schwarzenegger îl acuză pe Trump că a atacat comunitatea serviciilor de informații și Departamentul de Justiție pentru că a refuzat să denunțe amestecul Rusiei în alegerile prezidențiale americane din 2016. ”Ești președintele Statelor Unite. N-ar fi trebuit să faci aceasta. Ce-i cu tine?”, a mai spus actorul care face parte din acelați partid cu Trump.

”Ce s-a întâmplat cu cuvintele puternice și cu fermitatea lui Ronald Reagan când s-a aflat lângă Zidul Berlinului și a spus ‘Domnule Gorbaciov, dărâmați acest zid’? Ce s-a întâmplat cu toate acestea?”, a întrebat Schwarzenegger înainte de a încheia videoclipul cu un oftat adânc.

    Citește pe libertatea.ro