Asistentă medicală din Galați, hărțuită de vecini pentru că lucrează într-un spital care primește bolnavi de COVID-1915Foto1Video© antena3.ro

Asistentă medicală din Galați, hărțuită de vecini pentru că lucrează într-un spital care primește bolnavi de COVID-19

, 28 știri, 52 vizualizări

O asistentă medicală din Galați a fost hărțuită și umilită de vecini doar pentru că lucrează într-un spital care primește bolnavi de COVID-19. Femeia a povestit că a fost dată afară din magazinul blocului și că ușa de la intrarea în apartament i-a fost stropită cu clor.

Mihaela Moga Pal, în vârstă de 44 de ani, a povestit pe o rețea socială teroarea prin care trece de când lucrează într-un spital care primește pacienți infectați cu COVID-19.

„Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase Galați. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani... Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului... Mi-au trimis poliția acasă... M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.!!!! Ce să înțeleg.... E discriminare????”, a scris Mihaela Moga Pal pe rețeaua socială.