Atac armat la Malmo, în Suedia. Patru persoane au fost rănite
Foto: stirileprotv.ro

Atac armat la Malmo, în Suedia. Patru persoane au fost rănite

15 știri, 50

Atac armat la Malmo, în Suedia. Patru persoane au fost rănite, a anunțat poliția suedeză într-o scurtă declarație preluată de Reuters. Motivul pentru care au fost trase focuri de armă nu a fost încă precizat.

Patru persoane au fost rănite în orașul suedez Malmo, după ce au fost trase mai multe focuri de armă, din motive încă necunoscute. Poliția a precizat că nu există motive de îngrijorare pentru public, fără să precizeze care este starea celor patru victime.

Atacul armat a avut loc în timp ce sute de oameni sărbătoreau victoria Suediei în fața Coreei de Sud la Cupa Mondială la fotbal. Suspectul ar fi tras aproximativ 20 de gloanțe într-o cafenea, iar apoi a fugit de la fața locului.

Vezi galeria foto + 2+ 2

Un purtător de cuvânt al forțelor de ordine a declarat că zona unde a avut loc incidentul a fost izolată și se iau declarații; urmează să fie puse întrebări și răniților, dacă sunt în măsură și dispuși să vorbească, relatează Agerpres.

Anul trecut, cinci oameni au murit și alți 14, printre care și o româncă, au fost răniți într-un atac comis la Stockholm. Un cetățean uzbek a dat intenționat cu mașina peste pietoni.

    Citește pe libertatea.ro