Atac dur al lui Cioloș la adresa premierului Dăncilă: Dacă va tranzacționa ca la tarabă, România riscă să piardă portofoliul transporturi11Foto© romanialibera.ro

Atac dur al lui Cioloș la adresa premierului Dăncilă: Dacă va tranzacționa ca la tarabă, România riscă să piardă portofoliul transporturi

, 76 știri, 21 vizualizări

Liderul grupului Renew Europe Dacian Cioloș a declarat, marți, că România riscă să piardă portofoliul transporturi, dacă Viorica Dăncilă și PSD continuă să tranzacționeze „ca la tarabă” funcția de comisar european.

„Trebuie să o spunem foarte clar: ne aflăm într-un moment dificil în ceea ce privește desemnarea comisarului nostru european. După telenovela cu banii împrumutați și cu apartamentele Rovanei Plumb, riscăm să distrugem totul. Vreau să mai explic o dată, poate înțelege și Viorica Dăncilă: România a primit un portofoliu foarte important în Comisia Europeană, cel al Transporturilor.

L-a primit România, nu Guvernul PSD, nu doamna Dăncilă pe persoană fizică. Repartizarea acestui portofoliu n-a fost o întâmplare și nici un cadou pentru un guvern care s-a situat mereu pe poziții antieuropene.