Simona Halep, atac la Wozniacki: "Eu nu voi face niciodată așa ceva! Astfel de trucuri..."
Foto: www.mediafax.ro

Simona Halep, atac la Wozniacki: "Eu nu voi face niciodată așa ceva! Astfel de trucuri..."

6 știri, 231

La două săptămâni de la finala pierdută la Australian Open, Halep a atacat-o subtil pe Caroline Wozniacki pentru gestul pe care daneza l-a făcut în setul decisiv, Simona considerând că actualul lider mondial a apelat la un truc pentru a rupe ritmul.

După două seturi de luptă, un time-out medical cerut de Simona și o pauză prelungită de vestiar din cauza căldurii, Wozniacki a cerut intervenția medicului la scorul de 4-3 și serviciul pentru Simona în decisiv, acuzând probleme la genunchiul drept. Pentru mulți specialiști, a fost evident că daneza a făcut o mișcare pentru a o scoate din ritm pe Halep, aflată pe val și la doar două game-uri de primul Grand Slam al carierei.

Întrebată despre gestul adversarei sale, Simona l-a descris drept un truc care și-a atins scopul: "Pot spune că după acel time-out medical nu am mai fost eu. Au fost cinci-șase minute care m-au scos din ritm. Simțeam oboseala mult mai mult", a spus Simona, la Telekom Sport, înainte să întărească ideea că nu va apela la astfel de gesturi: "Eu nu o să fac niciodată așa ceva, nu voi apela la trucuri!

Am ajuns numărul 1 mondial fără astfel de trucuri, așa că și primul Grand Slam va veni la fel, fără trucuri", a mai adăugat fostul lider mondial.

    Citește pe prosport.ro