„Atitudinea din ultima perioadă plasează USR umăr la umăr alături de PSD”© money.ro

„Atitudinea din ultima perioadă plasează USR umăr la umăr alături de PSD”

, 6 știri, 41 vizualizări

Ludovic Orban se declară "mâhnit" de atitudinea USR din ultima perioadă, susținând că aceasta "îi plasează umăr la umăr lângă PSD" și că le-a cerut liberalilor să nu răspundă atacurilor USR.

"Mă mâhnește atitudinea pe care o au în ultima perioadă. N-am răspuns, nu voi răspunde în niciun fel acestor atitudini pe care nu le consider normale, cu atât mai mult cu cât partenerii de la USR știu foarte bine că gândirea pe care o avem este aceea de a avea un proiect comun de guvernare și nu cred că face bine pentru coeziunea forțelor democratice, prodemocrație, pro orientare euro-atlantică clară a României. Nu face bine această atitudine, care practic îi plasează umăr la umăr lângă PSD”, a declarat Ludovic Orban, joi, întrebat despre atacurile din USR.

Întrebat care va fi atitudinea PNL față de USR, Orban a răspuns: "O atitudine de dialog, de cooperare. Eu le-am solicitat colegilor mei să nu răspundă la niciun fel de atac. Sigur, să furnizeze informațiile obiective, pentru că, din păcate, multe critici nu au nicio legătură cu realitatea. Sunt critici nedrepte în raport cu ceea ce am făcut (..). Din punctul nostru de vedere, sunt parteneri dezirabili, dacă nu se mențin pe această linie care după părerea mea nici nu le face bine”.