Au fost anuntati candidatii pentru Primaria sectorului 1 si 23Foto© libertatea.ro

Au fost anuntati candidatii pentru Primaria sectorului 1 si 2

, 7 știri, 15 vizualizări

„Le mulțumesc mult colegilor din USR sector 1 pentru încredere. Trebuie să recâștigăm sectorul 1. Pentru că incompetența PSD a distrus destul, pentru că promisiunea din 2016 trebuie onorată”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

De asemenea, USR sector 2 informează, printr-un comunicat, că Radu Mihaiu, care este și președintele filialei, a fost ales de peste trei sferturi dintre membrii prezenți la Adunarea Generală pentru a candida la primărie. Mihaiu este antreprenor IT, „un om implicat în proiecte sociale de peste 10 ani, fost secretar de stat în Guvernul Cioloș și un foarte bun manager”, susține sursa citată.

„Vreau să avem o curățenie ca acasă, să ne simțim în siguranță ca acasă – atât noi, cât și copiii noștri. Vreau mai multă verdeață. Vreau să nu mai fim nevoiți să mergem cu mașina la muncă sau la distracție – pentru că ajungem acolo fie pe jos, fie cu transportul în comun, fie cu mijloace de transport alternative (biciclete, trotinete, ride sharing). Și pentru ca toate acestea să se întâmple, vă propun 5 direcții principale de care sectorul 2 are atâta nevoie: curățenie, infrastructură școlară, trafic, timp personal și încurajarea mediului de afaceri”, afirmă președintele USR sector 2.