Autostrada care adună studii de fezabilitate2Foto© cotidianul.ro

Autostrada care adună studii de fezabilitate

, 4 știri, 25 vizualizări

Autostrada care poate scoate Moldova din sărăcie, Târgu Mureș – Ditrău – Târgu Neamț – Iași – Ungheni, a adunat timp de 12 ani nenumărate studii de prefezabilitate și fezabilitate care s-au dovedit fără nicio utilitate și care au consumat resurse importante financiare, de ordinul milioanelor de euro. La rând urmează un altul, anunțat de ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Șova.

Acesta a declarat că studiul de fezabilitate al Autostrăzii Târgu Mureș – Iași va fi lansat în decembrie sau la începutul lunii ianuarie. „Legat de A8, așa cum am spus-o întotdeauna este un proiect care va fi făcut pe fonduri europene, este un proiect al cărui studiu de fezabilitate îl vom lansa fie în decembrie, fie la începutul lunii ianuarie”, a spus Șova.

Potrivit proiectului, Autostrada Unirii începe la granița României cu Republica Moldova printr-un nou pod peste râul Prut și se termină printr-o conexiune cu autostrada A3 Brașov – Borș, în apropierea orașului Târgu Mureș.

Legat de A8, așa cum am spus-o întotdeauna este un proiect care va fi făcut pe fonduri europene, este un proiect al cărui stdiu de fezabilitate îl vom lansa fie în decembrie, fie la începutul lunii ianuarie. Acest proiect nu a fost, nu este și nu va fi niciodată exclus din planurile Guvernului și a CNAIR
Lucian Șova,
Ce spune Lucian Șova despre autostrada Tîrgu Mureș-Iași:…
Legat de A8, așa cum am spus-o întotdeauna este un proiect care va fi făcut pe fonduri europene, este un proiect al cărui studiu de fezabilitate îl vom lansa fie în decembrie, fie la începutul lunii ianuarie
Lucian Șova,
Șova: Studiul de fezabilitate pentru autostrada Trgu Mureș…