Autostrada Comarnic-Brașov trecea prin curtea Castelului Cantacuzino și prin imobile, potrivit studiului de fezabilitate7Foto© stirileprotv.ro

Autostrada Comarnic-Brașov trecea prin curtea Castelului Cantacuzino și prin imobile, potrivit studiului de fezabilitate

, 7 știri, 40 vizualizări

De asemenea, mai trece și prin etajul 7 al unor imobile construite, după ce acestea au primit autorizații care nu ar fi trebuit date. El a precizat că studiul va fi revizuit, iar până în anul 2026 autostrada ar putea fi terminată.

„Am decis să revizuim studiul de fezabilitate, dar modificăm traseul în stațiunile montane. Constatăm că traseul autostrăzii trecea pe la etajul 7 prin câteva imobile construite după ce această autostradă a demarat la nivel de studiu de fezabilitate.

În calea acestui traseu s-au dat foarte multe autorizații de construcție care nu trebuiau să fie date și asta ar fi blocat construcția autostrăzii. Refacem traseul pe zona stațiunilor montane pentru a nu afecta. De exemplu, trecea prin curtea Castelului Cantacuzino la Bușteni”, a relatat ministrul, conform News.ro.