Avion de pasageri, furat de pe aeroportul din Seattle. Aeronava s-a prăbușit. VIDEO

Avion de pasageri, furat de pe aeroportul din Seattle. Aeronava s-a prăbușit. VIDEO

12 știri, 22

Incident șocant în SUA. Un avion de pasageri a decolat fără autorizație de pe aeroportul Seattle-Tacoma. Toate zborurile au fost blocate pe aeroport, relatează BBC.

Potrivit autorităților americane, un angajat al aeroportului a realizat o decolare neautorizată cu un avion de pasageri fără niciun călător la bord. Aeronava s-a prăbușit ulterior în mare.

Identitatea bărbatului care a furat avionul nu este încă cunoscută. Avioane de luptă americane au fost trimise pe urma aeronavei furate - un model Horizon Air Q400, cu o capacitate de 78 de locuri.

O înregistrare cu aeronava care zbura în jurul aeroportului a fost publicată pe social media.

Some dude stole a plane from #Seatac (Allegedly), did a loop-the-loop, ALMOST crashed into #ChambersBay, then crossed in front of our party, chased by fighter jets and subsequently crashed. Weird times. pic.twitter.com/Ra4LcIhwfU

Două avioane militare F-15 au supravegheat și urmărit avionul la decolare, dar nu au intervenit în incident, au precizat serviciile poliției locale, citate de AFP. De altfel poliția a respins orice caracter terorist al incidentului.

"Nu este un incident terorist. Informația este confirmată. Este vorba de sinuciderea unui singur om. Știm cine este. Nimeni altcineva nu este implicat", a subliniat pe Twitter poliția din comitatul Pierce, fără să ofere precizări cu privire la identitatea autorului și circumstanțele zbor...

    Citește pe stirileprotv.ro