Bădălău anunță că dacă Dăncilă demisionează, Teodorovici va fi numit președinte al PSD4Foto© a1.ro

Bădălău anunță că dacă Dăncilă demisionează, Teodorovici va fi numit președinte al PSD

, 19 știri, 24 vizualizări

Viorica Dăncilă a muncit foarte mult în această campanie, a fost o femeie foarte curajoasă și foarte hotărâtă, a fost aproape în fiecare filiala și s-a bătut mult, alături de toți colegii noștri din partid din toată țară, pentru a obține acest scor.

Vreau să nu uitați un lucru, că bilanțul nu este așa de tragic cum se vede, în 5 județe noi am câștigat, în 21 de județe avem procente între 40 și 49,8%, în condițiile în care au fost absolut toți împotriva noastră, PNL, USR, PMP, UDMR, sistemul, structuri și așa mai departe. Adică a fost o bătălie în care PSD și candidatul PSD, Viorica Dăncilă a trebuit să facă față tuturor acestor forțe reunite.

Prin urmare, Viorica Dăncilă și-a făcut, după opinia mea și a multor alți colegi, datoria pe deplin. A făcut tot ce este posibil omenește, alături de cei care au condus campania, la nivel central și la nivel teritorial, fiecare a făcut tot ce este posibil pentru a obține cel mai mare scor”, a declarat Codrin Ștefănescu, înaintea CEX de marți, întrebat dacă își va da demisia.