Băiețel de 12 ani ucis în Moldova de un alt copil, care a vrut să îi fure platforma de jocuri XBOX4Foto© cancan.ro

Băiețel de 12 ani ucis în Moldova de un alt copil, care a vrut să îi fure platforma de jocuri XBOX

, 8 știri, 17 vizualizări

Inițial, copilul în vârstă de 14 ani a declarat anchetatorilor faptul că ar fi recurs la acest gest extrem deoarece victima ar fi întreținut relații sexuale cu verișoara sa. După care, acesta a mărturisit că l-a ucis pe băiatul în vârstă de 12 ani pentru a-i fura o consolă de jocuri video.

Conform autorităților, victima i-ar fi împrumutat acum o perioadă de timp platforma pentru jocuri XBOX, iar agresorul a refuzat să o predea. Pe parcursul unei zile, agresorul a urmărit victima cu scopul de a-i întoarce bunul, însă ulterior a ucis-o cu sânge și a abandonat cadavrul.

„Victima i-a dat cu împrumut, mai demult, făptașului o platformă pentru jocuri XBOX, iar acesta refuza să i-o întoarcă. Pe parcursul zilei suspectul a ademenit victima pe teritoriul construcției pentru a-i întoarce bunul, însă a ucis-o cu sânge rece și a abandonat cadavrul. Platforma a fost ridicată astăzi de către polițiști din locuința suspectului”, a spus o sursă sub protecția anonimatului, potrivit presei de la Chișinău.