Bărbat acuzat că și-a violat copilul în vârstă de opt ani, reținut de polițiști
Foto: www.bzi.ro

Bărbat acuzat că și-a violat copilul în vârstă de opt ani, reținut de polițiști

7 știri, 12

Polițiștii au reținut un bărbat acuzat că a violat un minor în vârstă de opt ani, iar în urma investigațiilor s-a stabilit că este vorba despre copilul biologic al suspectului, făcut cu sora sa, se arată într-un comunicat remis joi de IPJ Dâmbovița.

"Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de viol, faptă săvârșită în anul 2014. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile (joi, n.r.) să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă'', a precizat IPJ Dâmbovița.

Conform sursei citate, la data de 10 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 34 de ani, din Priboiu, bănuit de comiterea infracțiunii de viol. De asemenea, miercuri, polițiștii specializați în investigații criminale au descins la locuința acestuia.

În urma percheziției domiciliare, au fost ridicate mijloace materiale de probă, iar bănuitul a fost condus la sediul Poliției pentru audieri.

Citește pe romaniatv.net