Barcelona a plătit clauza de reziliere a lui Antoine Griezmann - presă7Foto© sport.hotnews.ro

Barcelona a plătit clauza de reziliere a lui Antoine Griezmann - presă

, 18 știri, 29 vizualizări

Atacantul s-a înțeles cu formația catalană încă din luna martie, dar anunțul oficial al plecării de la Atletico Madrid a fost făcut forțat, după ce șefii au descoperit că pregătea încă un filmuleț în care urma să-și anunțe personal despărțirea și le transmitea un mesaj fanilor. Deși s-au scris multe în ultimul timp, se pare că șefii catalani au plătit clauza de reziliere, iar francezul va fi prezentat oficial la Barcelona.

Antoine Griezmann mai avea contract cu Atletico Madrid până în 2023. Barcelona a plătit 120 de milioane de euro, deși clauza francezului era de 200 de milioane până la 1 iulie. Urmează acum să fie făcut anunțul oficial al trecerii lui Griezmann la Barcelona. Presa din Spania scrie că prezentarea oficială a fotbalistului va avea loc, luni, pe Camp Nou.

Griezmann, campion mondial cu Franța în 2018, evoluează din 2014 la Atletico Madrid. La acel moment, formația din capitala Spaniei a plătit 30 de milioane celor de la Real Sociedad. În ultimul sezon, sub comanda lui Diego Simeone, Griezmann a evoluat în 48 de partide, reușind 21 de goluri și 10 pase decisive.