Barna, ironii la adresa lui Kelemen: Cât mai jucați partida virginității interesate? Puneți trandafiri pe sigla UDMR3Foto© money.ro

Barna, ironii la adresa lui Kelemen: Cât mai jucați partida virginității interesate? Puneți trandafiri pe sigla UDMR

, 6 știri, 12 vizualizări

„Domnule Kelemen Hunor, cât o să mai jucați partida aceasta a virginității interesate? Când o să încetați să mai fiți un PSD bilingv și să începeți să gândiți și pentru oamenii care încă mai au încredere și vă dau votul? De când un primar loial e mai valoros pentru cetățeni decât unul competent? Doar pentur că vă este frică de alegeri? Doar pentru că simțiți că vă fuge pământul de sub picioare?

Pentru asta tot acest circ? Pericolul, domnule Kelemen, nu vine de la partidele românești, așa cum o spuneți, ci de la obtuzitatea UDMR, care de ani de zile e preocupat exclusiv de conservarea unei privilegii pentru o mică minoritate?”, i-a transmis Dan Barna lui Kelemen Hunor, în plenul Parlamentului.

Liderul USR a subliniat că UDMR ar trebui să pună pe siglă „niște trandafiri”.

„De ce nu sunteți cinstit până la capăt și nu puneți niște trandafiri pe sigla UDMR? Ar fi mai onest. Recunoașteți că aveți o afinitate mai mare pentru PSD decât pentru comunitatea maghiară, că sunteți mult mai cinici decât corecți. Să vorbim deschis”, a subliniat Barna.