Băsescu, despre Teodorovici prezidențiabil: Nu e soluție nici măcar pentru contabil la scara de bloc© revistapresei.hotnews.ro

Băsescu, despre Teodorovici prezidențiabil: Nu e soluție nici măcar pentru contabil la scara de bloc

, 8 știri, 29 vizualizări

„Teodorivici nu e o soluție nici măcar pentru contabil la o scară de bloc. Nu cred că Teodorovici e la încălzire pentru funcția de președinte al României”, a afirmat Traian Băsescu. El a adăugat că Viorica Dăncilă este cea mai bună soluție, în prezent, pentru șefia PSD.

„Cred că doamna Dăncilă e cea mai bună soluție în momentul de față. Uitați-vă înainte de acest Congres au fost unii care voiau amânări ca să pregătească Congres după prezindețiale. Era vorba de doamna Firea, domnul Stănescu. I-a agățat în cuier ca pe haine de schimb. Vă place, bine. Nu, bună ziua. Nu s-a jenat deloc să facă schimbări într-un proces care era necesar”, a completat Traian Băsescu.

Acesta a mai spus că va fi nevoie probabil de un nou Congres al PSD, precizând că Dăncilă a dorit un astfel de eveniment și acum pentru a nu fi premier și să ocupe doar interimar funcția de președinte al partidului., scrie digi24.ro.