Băsescu: Se pare că orgoliile și lipsa de viziune vor face din dreapta românească o victimă sigură a alegerilor locale4Foto© antena3.ro

Băsescu: Se pare că orgoliile și lipsa de viziune vor face din dreapta românească o victimă sigură a alegerilor locale

, 7 știri, 74 vizualizări

„Incapabili să pună interesele dreptei în ansamblul ei deasupra propriilor orgolii și interese, Orban, Cioloș și Barna par hotărâți să sacrifice șansa candidaților comuni în favoarea unor liste de candidați cenușii, lipsiți de valoare și, cu mici excepții, fără nicio șansă de a câștiga primăriile", spune Băsescu.

"Dreapta se pregătește pentru eșec! Alegerile locale se apropie vertiginos și nimeni nu are inițiativa realizării unor alianțe pentru a contracara efectul favorabil pentru PSD al alegerilor într-un singur tur", afirmă Traian Băsescu, sâmbătă, într-o postare pe Fecbook.

El spune că PNL urmează să-și valideze candidații la funcțiile de primar, USR a început să-și anunțe candidații la sectoarele Bucureștiului, iar PMP "încearcă inutil să găsească formule prin care să-i convingă pe liberali că alianța trebuie să funcționeze și dincolo de alegerea lui Nicușor Dan".