Bătaie cu bâte și cuțite la Târgu Jiu, după ce doi șoferi s-au șicanat în trafic
Foto: stirileprotv.ro

Bătaie cu bâte și cuțite la Târgu Jiu, după ce doi șoferi s-au șicanat în trafic

6 știri, 18

Bătaie cu bâte și cuțite la Târgu Jiu, după ce doi șoferi s-au șicanat în trafic, miercuri, într-un sens giratoriu din oraș. În urma scandalului, patru persoane au fost reținute.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, scandalul a izbucnit după ce doi șoferi s-au șicanat în trafic, apoi și-au tamponat mașinile, pentru ca în cele din urmă să oprească și să se ia la bătaie, relatează Mediafax.

Totul s-a transformat într-o adevărată bătaie, la care au luat parte și pasagerii din cele două mașini, scandalul petrecându-se pe un bulevard din apropierea sediului Inspectoratului Județean de Poliție.

La fața locului, polițiștii veniți să aplaneze scandalul au găsit mai multe cuțite și bâte.

”În urma cercetărilor, s-a stabilit că pe bulevardul Constantin Brâncuși un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în care se mai aflau doi tineri de 20 și 28 de ani, a pătruns pe contrasens acroșând un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Câlnic, în care se mai aflau doi tineri de 16 și 24 ani, după care între ocupanții celor două autoturisme a avut loc un conflict.

În conflict, conducătorul auto de 20 de ani a fost agresat fizic de conducătorul auto de 26 de ani, provocându-i mai multe leziuni, după care, împreună cu ceilalți tineri din autoturism, au distrus geamurile autoturismului victimei cu un obiect contondent. Ulterior, p...

    Citește pe libertatea.ro